Ingrediente
- 1 crap approx 50 cm
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- zarzavat ( eu am folosit 1 l zarzavat de casa )
- putin ulei
- delikat
- 2 lg orez
- bors
- leustean
Mod de preparare
Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii.
Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul , calindu-le pentru cateva secunde.
Adaugam apa, cartofii, zarzavatul, delikat. Spalam orezul si il amestecam in oala.
Cand totul este fiert, punem bucatile de peste si borsul ( dupa gust ).
Lasam pentru cateva minute sa fiarba pestele, stingem focul si presaram leusteanul tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|