Bors de peste

Postat de ionela2682 in Ciorbe
22 Apr 2010 | 7731 vizualizari
Bors de peste

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ardei
  • ceapa
  • sare piper
  • 1 cana bors de putina
  • patrunjel si leustean
  • sare si piper
  •  peste ( sau doar capul si coada) crap
  • orez
  • 3-4 lg ulei

Mod de preparare

am pus la fiert o ceapa ,morcovul,pastarnacul, ardei rosu proaspat si galben de la borcan (ASA AM AVUT EU)cand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarbacand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarba

Usor nu? pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors de crap, cu zdrente de ou

Postat de katty

Bors de crap, cu zdrente de ou

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la...

Citeste continuarea

Ciorba de somn la ceaun

Postat de panacris

Ciorba de somn la ceaun

Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 18:34
Mmmmm ce bine arata,eu care sunt fan peste.Felicitari si 5 furculite.
la 22.04.2010, 18:42
multumesc!
la 09.07.2011, 09:50
bun bun dar pestele cand il adaug la fiert?
la 22.07.2011, 15:51
maine fac ... de somon , cred ca-i cea mai delicata ciorba , daca nu esti maiastru , nik nu iese
PS , Da' de ce ne zici de cate doua ori de orez si de bors si de peste nik , nik , sau poate crezi ca citim , dar gandurile-s pe dealuri ...
la 14.12.2019, 16:56

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking