Ingrediente
- 2 maini bune de urzici oparite.
- o legatura stevie tanara.
- o ceapa tocata
- o cana fasole fiarta
- 2 morcovi tocat
- o telina mica tocata
- o radacina patrunjel tocata
- o mana taitei eu am avut de casa uscati.
- O lingura cu varf pasta de rosii.
- o lingurita rasa, boia ardei dulce.
- 3 lunguri ulei,
- 2 litri stoc de legume sau apa
- o cana bors de buna calitate,
- o legatura mica leustean proaspat tocat
- sare si piper dupa gust.
Mod de preparare
Punem la fiert legumele, morcovul, patrunjelul si telina.
Adaugam fasolea fiarta, supa de legume sau apa lasam la fiert 20 minute.
Separat calim ceapa in 3 linguri ulei, cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam pasta de rosii, lasam 2-3 minute si apoi adaugam stevia taiata dupa plac, amestecam si turnam peste legume,
Adaugam borsul fiert separat .Tot separat, fierbem si taitei pana sunt gata , strecuram si adaugam in oala cu bors.La sfarsit adaugam urzicele oparite si tocate grosier.Potrivim de sare si piper.
Se serveste cu leustean proaspat , ardei iuti optional sau ceapa verde.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de primavara cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|