Bors taranesc de primavara

Postat de katty in Ciorbe
16 Mai 2020 | 3010 vizualizari
Bors taranesc de primavara

Un bors acrisor cu ceva carne si verdeturi de primavara este oricand binevenit,mai ales daca le ai prin frigider si constati ca nimeni nu le mai vrea.

Ingrediente

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 capatana salata verde
  • 200 ml rosii pasate
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Taiem carnea in  bucatele mai mici. O spalam bine si o punem la fiert cu apa cat sa o depaseasca de doua degete intr-o oala. Spumam ori de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Curatam legumele. Tocam ceapa fin, morcovul si pastarnacul cubulete, ceapa verde marunt(pastram frunzele taiate separat).

Cand carnea este fiarta de jumatate adaugam legumele(in afara de frunzele de la ceapa verde). Fierbem pana se inmoaie si legumele si adaugam rosiile, Dupa 5 minute punem frunzele de ceapa si salata verde taiata marunt. Adaugam borsul fiert separat, sare, piper si mai dam cateva clocote. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul. Servim borsul presarat cu patrunjel verde tocat fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de porc in zeama de varza

Postat de katty

Ciorba de porc in zeama de varza

Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. O punem la fiert intr-o oala acoperita cu apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede si fierbem 10-15 minute....

Citeste continuarea

Ciorba de legume a la grec

Postat de MotanLaOale

Ciorba de legume a la grec

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.  Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2020, 15:16
la 16.05.2020, 15:46
la 16.05.2020, 16:28
la 16.05.2020, 17:14
Foarte bun!
la 16.05.2020, 17:38
Foarte buna! Imi place!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking