Ingrediente
- 2 bucati de branza Camembert(de la Milkana am avut eu)
- 1 painica ciabatta cu rosii si masline(de la Kaufland am avut eu)
- 1 lingura ulei de masline
- pt salata:
- 2 rosii
- 1 mar
- 1 ceapa rosie
- 1 bucata de castravete
- cateva frunze de salata rucola
- cateva frunze de menta proaspata
- 2-3 linguri de zeama de grefa rosie
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita zahar brut
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Branza Camembert o scoatem din ambalaj, o crestam putin la suprafata cu cutitul si o punem in vase individuale termorezistente. Painea ciabatta o taiem cuburi, o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o stropim cu putin ulei de masline.
Dam la cuptor vasele cu branza si tava cu bucatelele de paine, la cuptorul incins la 180-190 grade pt 10 minute.Intre timp pregatim salata: spalam si curatam legumele, le taiem ca pt salata intr-un bol incapator.
Taiem frunzele de menta si le punem peste salata, asezonam cu sare si piper dupa gust, adaugam 1 lingurita rasa de zahar brut, 1 lingura ulei de masline si 2-3 linguri suc proaspat de grefa rosie. Amestecam toate ingredientele de salata si montam in farfurie: cateva frunze de rucola, peste 1/2 din cantitataea de salata, de jur imprejur 1/2 din crutoanele din painea ciabata si alaturi vasul cu branza camembert de la cuptor.
Pofta buna!! Este o nebunie....
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|