Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

Postat de Sim0naWorld in Conserve
6 Apr 2015 | 6617 vizualizari
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica de conservare pe care au folosit-o si altii.

Ingrediente

  • 400 g cascavea de vaca afumata
  • 200 g telemea proaspata vaca
  • ½ ardei iute verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • ienibahar boabe
  • ienibahar pulbere
  • coriandru boabe
  • piper negru
  • piper rosu
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • tarhon uscat
  • 5 catei usturoi
  • ulei de masline

Mod de preparare

Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat.  Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie. Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca tare bune sunt!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gogosari in sos de rosii

Postat de mirela0911

Gogosari in sos de rosii

Se spală bine gogoșarii, se taie în două și se curăță de cotor și semințe. Se mai clătesc o dată, apoi se taie în felii de grosimea unui deget. Se lasă deoparte....

Citeste continuarea

Fasole verde la borcan

Postat de merisor67

Fasole verde la borcan

Punem un vas cu apa la fiert, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm sarea și amestecăm până aceasta se dizolvă. Curățăm fasolea verde de capete, o rupem în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2015, 22:13
la 06.04.2015, 22:13
la 06.04.2015, 22:16
foarte buna branza marinata!
la 06.04.2015, 22:18
este o reteta buna atunci cand mai ramane cate o bucata de branza la care nu se mai uita nimeni
la 06.04.2015, 22:19
Ce buna o fi, am sa incerc si eu!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking