Ingrediente
- 400 g cascavea de vaca afumata
- 200 g telemea proaspata vaca
- ½ ardei iute verde
- 1 crenguta rozmarin
- ienibahar boabe
- ienibahar pulbere
- coriandru boabe
- piper negru
- piper rosu
- marar uscat
- busuioc uscat
- tarhon uscat
- 5 catei usturoi
- ulei de masline
Mod de preparare
Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat. Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie. Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca tare bune sunt!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|