Branza in trei culori

Postat de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri
1 Iul 2009 | 44397 vizualizari
Branza in trei culori

INVENTIE PROPRIE

Ingrediente

  • 500 g branza sarata de oaie
  • 1/2 pachet de unt
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 rosie mare
  • 6 galbenusuri de oua fierte

Mod de preparare

Razuim branza si o amestecam cu untul topit la cuptorul cu microunde (20 sec/800W).

Obtinem o pasta de branza.Impartim pasta de branza in parti egale. In 3 castronele. Amestecam o parte cu mararul tocat, o parte cu rosia taiata marunt si o parte cu galbenusurile de ou.Intr-o forma (eu am pus intr-o casoreta de palstic) punem un strat de pasta cu marar, apoi cu rosii si la sfarsit cu ou.

Branza in 3 culori o bagam la frigider pentru appoximativ 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake cu ciocolata in trei culori la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de divainbucatarie

Cheesecake cu ciocolata in trei culori la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am inceput pregatirea acestui cheesecake cu blatul. Am pus biscuitii intr-un mixer (sau robot de bucatarie) si i-am macinat pana am obtinut o textura fina si omogena. Am topit untul si l-am turnat...

Citeste continuarea

Tort aperitiv in trei culori

Postat de angyb

Tort aperitiv in trei culori

Pregatim 3 blaturi in acelasi mod doar ca difera ingredientul care da culoare. Frecam galbenusurile cu ulei adaugam smantana, faina alba praful de copt si ingredientul care da culoarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2009, 22:07
tare interesanta reteta si cred ca este un aperitiv cu adevarat special.se poate folosi si altfel de branza, de exemplu fetta de vaci?
la 19.08.2009, 09:43
Da sigur ca poti folosi si feta de vaci. Cred ca iese delicioasa!
la 01.04.2010, 15:28
super
la 07.07.2010, 21:08
Waw, ce bine arata
la 07.07.2010, 21:28
5 furci mari! arata excelent!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking