Branzoaice Pity

Postat de pity19 in Dulciuri
25 Apr 2014 | 2748 vizualizari
Branzoaice Pity

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • un cub drojdie
  • un varf lg sare
  • apa calda
  • 1 plic zahar vanilat
  • margarina\unt
  • Umplutura :
  • Branza dulce
  • 3 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un ou

Mod de preparare

Aluatul : Intr-un vas punem faina dupa care adaugam zaharul , untul sau margarina , sarea , zaharul vanilat , drojdia dizolvata in apa calda si oul;

Amestecam bine , daca mai este nevoie se mai poate adauga apa sau faina , pana cand aluatul este moale dar nu lipicios ;

Lasam la odihnit la loc cald aprox 60 de minute ;

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata de aluat ,intindem bine , taiem cu cutitul patratele , punem cate 1-2 linguri de branza , dupa care prindem de colturi si impachetam ;

Tapetam  o tava cu hartie de copt , punem branzoaicele si dam la cuptorul preincalizt aprox 30 de minute .

In acest fel continuam si cu restul branzoaicelor .

Cand branzoaicele sunt gata  presaram zahar pudra si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice Pity" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafide

Postat de Pungasa_Rogue

Desert cozonaci bicolori umpluti cu rahat, nuci si stafide

Se cern 500 g faina intr-un vas mare. Se face o adancitura in mijlocul fainii. Se incalzeste lapele la temperatura corpului. Intr-un castron se freaca drojdia cu doua linguri de zahar pana...

Citeste continuarea

Desert jeleuri de portocale in ciocolata

Postat de RuxyRux

Desert jeleuri de portocale in ciocolata

Intr-un vas se amesteca amidonul cu zaharul si vanilia, apoi se toarna usor sucul, coaja razuita, si se amesteca cu un tel pana ce se omogenizeaza, se pune la foc mic pana ce incepe sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2014, 19:11
la 25.04.2014, 21:37
la 25.04.2014, 22:12
Sa vin cu o bere sau cu un iaurt?Bunaciunile astea ar merge cu amandoua!
la 25.04.2014, 22:26
indiferent .. ambele sunt bune!

la 25.04.2014, 23:22
bune

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking