Briose aperitiv Bucataras

Postat de gusti in Aperitive / Garnituri
12 Oct 2014 | 7316 vizualizari
Briose aperitiv Bucataras

O reteta de Briose aperitiv Bucataras foarte gustoasa si usor de preparat

Ingrediente

  •  200 gr paste tip fundite
  • 250 gr sunca (muschi file feliat)
  • o cutie de 200 ml Gran Cucina Hulala cooking sauce
  • 250 de grame cascaval Delaco - Suplu am preferat eu
  • o ceapa medie-mare
  • 1-2 lingurite de cimbru uscat
  • 4 oua
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • 200 grame iaurt
  • o mina de chivas sau ceapa verde

Mod de preparare

Am taiat ceapa cubulete si am pus-o la calit intr-o tigaie cu putin ulei

Pentru 200 de grame de fundite am pus la fiert 2 litri de apa, iar cind aceasta a dat in clocot am adaugat pastele.

Am taiat apoi sunca in dreptunghiuri mici si am adaugat-o peste ceapa calita. Am amestecat la foc mic-mediu.

Am spart cele 4 oua si am separat albusul de galbenus.

Am adaugat sosul pentru gatit in tigaia cu ceapa si sunca, am dat un praf de sare si piper, apoi am adaugat cimbrul uscat. Am amestecat si am lasat la foc mic inca 2 minute, dupa care am oprit focul.

Am ras cascavalul Delaco pe partea mai mare a razatoarei, dupa care am mixat albusul pina sa facut spuma.

Am scos pastele, le-am scurs si le-am pus intr-un bol.

Peste paste am adaugat galbenusurile batute si ele, apoi cascavalul, dupa care am pus compozitia din tigaie. La final am amestecat totul cu albusurile batute spuma.

Am pus compozitia in forme de briose adaugind peste cascaval ras.

Am incalzit cuptorul la 160 de grade circa 10 minute, apoi am bagat briosele pentru inca 20 de minute (semnul ca s gata este cascavalul rumenit de deasupra).

Am taiat Chivasul marunt si am amestecat cu iaurtul. Sosul astfel obtinut l-am pus peste briosa.

Este un aperitiv delicios cu care va puteti incinta familia si prietenii in orice moment si la orice Sarbatoare. Iar reteta de briose aperitiv Bucataras este usor de preparat si destul de rapid. Ies in jur de 12-15 briose

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv Bucataras" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pernute crocante din mamaliguta

Postat de merisor67

Pernute crocante din mamaliguta

Mixam mamaliguta impreuna cu branza, eu am strivit-o cu furculita, apoi incepem sa incorporam faina si framantam un aluat care sa se poata intinde. Eu am adaugat faina pana cand nu s-a mai...

Citeste continuarea

Chiftelute cu branza si verdeata

Postat de RuxyRux

Chiftelute cu branza si verdeata

Verdeata se toaca, cascavalul se razuie, branza se faramiteaza, se amesteca totul intr-un bol, se pune si parmezanul, iaurtul, ouale, praful de sare, amidonul si praful de copt si se amesteca....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2014, 23:36
delicioase
la 12.10.2014, 23:38
la 12.10.2014, 23:41
bune bune
la 12.10.2014, 23:44
sint fff bune!
la 12.10.2014, 23:52
suntem convinsi de asta,mai trebuie sa gustam

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking