Briose cu apa minerala si sirop de capsuni

Postat de cec in Prajituri
8 Dec 2010 | 6070 vizualizari
Briose cu apa minerala si sirop de capsuni

bune si pufoase am facut vreo 4 portii La o portie ies 24 briose

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 300 ml apa minerala amestecata cu sirop capsuni
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • 400 g faina
  • bomboane ciocolata pt ornat
  • ornamente pasta de zahar

Mod de preparare

Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt. Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si apa cu sirop.Am adaugat faina.Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura si jumatate de compozitie. Am copt la foc potrivit. Cand au fost gata le-am scos si le-am lasat sa se raceasca. Apoi am uns fiecare briosa cu sirop de capsuni si am pus pasta de zahar deasupra si cu ajutorul albusului de ou am lipit ornamentele pregatite inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu apa minerala si sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura Brath

Postat de Creatsa

Prajitura Brath

Blat: Mixati albusurile spuma cu un praf de sare ,apoi adaugati zaharul si mixati pana acesta se topeste. Adaugati pe rand cate un galbenus,faina amestecata cu praful de copt si nucile si...

Citeste continuarea

Desert rulada cu crema de capsuni, seminte de chia si fistic

Postat de Oana

Desert rulada cu crema de capsuni, seminte de chia si fistic

Pregatiti mai intai crema: amestecati cu un mixer galbenusurile cu zaharul si amidonul, apoi turnati laptele fierbinte si omogenizati cu telul, sa nu se formeze cocoloase. Puneti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2010, 15:14
cata imaginatie ai
la 08.12.2010, 15:54
bine arata si ce multe sunt
la 08.12.2010, 16:19
FOARTE BINE ARATA
la 08.12.2010, 17:02
ce frumoase sunt
la 08.12.2010, 17:35
ce multe sunt

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking