Ingrediente
- 250 gr faina
- 150 gr zahar
- Jumatate plic praf de copt( aproximativ 6 grame)
- 1/4 lingurita sare
- 1 ou
- 200 ml lapte
- 110 gr margarina topita
- 1 lingurita esenta de vanilie
- coaja de la o portocala( optional)
- 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata normala maruntita
Mod de preparare
Incingeti cuptorul la 190 grade
Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.
Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul. Amestecati-le bine cu un tel.
Adaugati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati-le usor pentru a se combina.
Adaugati fulgii de ciocolata si incorporate usor.
Ungeti formele cu putin ulei. Turnati in fiecare forma aproximativ 3 linguri de coca. Introduceti in cuptor 15-20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|