Briose cu fulgi de ovaz si piersici
Postat de bucataria_cu_mirodenii in Prajituri
30 Sep 2012 | 4158 vizualizari
M-am orientat catre ingrediente cat mai sanatoase si mai aproape de sfera bio, evitand sa folosesc zaharul pe care l-am inlocuit cu siropul de agave, untul si faina pe cat posibil.
Am realizat ca pot obtine un desert foarte bun folosind seminte, uleiuri bio si vegetale, ca nu e neaparat nevoie sa adaug zahar si nici mult praf de copt, margarina, unt sau altele de genul.
Modul de preparare a fost relativ simplu, daca ai toate ingredientele la indemana, treaba merge ca si unsa, iar daca ai si determinare si rabdare, rezultatul poate fi super-multumitor.
Asa ca inarmata cu rabdare, intr-o zi de septembrie tarzie, dar cu soarele dogoritor pe cer, m-am instalat in bucatarie, mi-am pus la bataie arsenalul de bunataturi bio de prin camara si m-am apucat de treaba.