Ingrediente
- 200 ml apa minerala carbogazoasa
- 50 ml ulei
- 200 g faina
- 5 g praf de copt
- 1 praf de sare
- putin piper proaspat macinat
- 1 varf de cutit de boia de ardei dulce
- putin busuioc uscat
- 150 g legume mexicane
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Apa si uleiul se pun intr-un castron. Se adauga faina, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si busuiocul si se mixeaza. Se incorporeaza legumele mexicane, lasand cateva pentru decor.
Intr-o tava pentru briose se pun forme de silicon unse cu ulei si se umplu cu aluat.
Se presara legumele pastrate pe deasupra brioselor.
Se introduce tava la cuptor pana cand briosele trec de testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu legume mexicane (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|