Briose cu musli

Postat de retetele_tinei in Prajituri
5 Oct 2014 | 3028 vizualizari
Briose cu musli

Pentru mine, aceste briose cu musli sunt perfecte cu lapte la micul-dejun sau chiar pentru momentul meu de relax, in care imi place sa beau un ceai si sa citesc o carte buna. Sper sa le incercati si voi pentru ca sunt superrrr. :) Cu aceasta reteta ( si cu alte cateva de pe blog) voi participa la concursul " Razboiul brioselor" de pe www.bucatepealese.ro. Sincer, am participat doar pentru ca mi-a placut ideea concursului si mi-a placut felul de a fi al moderatoarei...dupa mine e o tipa calda, placuta si foarte hotarata!!! Va imbratisez cu drag!!! :)

Ingrediente

  • 125g iaurt de ananas
  • 125 g unt topit
  • 100g zahar
  • 5 linguri de musli
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se amesteca untul topit cu iaurtul de ananas, ouale si zaharul. Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt, apoi se incorporeaza cu ingredientele umede de mai sus. La sfarsit se adauga musli si se amesteca bine.

Se aranjeaza hartiutele in tava speciala pentru briose, apoi se vor umple cu 2/3 din compozitie. Tava se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Coapte se scot din cuptor, se lasa racit apoi se pot servii...sunt exceptionale! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu musli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mille-feuilles sablé cu fructe de padure

Postat de comanligia

Mille-feuilles sablé cu fructe de padure

Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se bat cu zaharul pana devine o compozitie alba apoi se adauga untul,apoi faina cu praful de copt. Se amesteca toate bine pana devine omogena.Se...

Citeste continuarea

Savarina reinterpretata, cu sofran si crema de vanilie

Postat de simona72

Savarina reinterpretata, cu sofran si crema de vanilie

Pentru aluat: in prima faza se pune sofranul cu apa calduta intr-un castron sa stea 10 minute la infuzat. Intr-un alt castron se pune laptele cald, zaharul, drojdia si 2 linguri faina. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2014, 10:02
la 05.10.2014, 10:14
Faine!
la 05.10.2014, 10:24
la 05.10.2014, 11:23
buneeeeee
la 05.10.2014, 20:31
Yamii!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking