Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
27 Mai 2024 | 544 vizualizari

Ingrediente

  • Ingrediente Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
  • 5 ouă
  • 100 g iaurt
  • 30 ml ulei de măsline
  • Sare și piper
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 dovlecel
  • 120 g gorgonzola dulce
  • 3-4 roșii uscate
  • busuioc proaspăt

Mod de preparare

Preîncălzeste cuptorul la 180°C.

Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.

Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.

Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.

Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.

Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.

După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.

Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!

Sursa reteta: https://en.gorgonzola.com/recipes/egg-savoury-muffins-with-vegetables-and-gorgonzola-pdo/

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu ou și gorgonzola dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Postat de mirela0911

Aperitiv placinte din cartofi, umplute cu sunca si cascaval

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca apoi se curata de coaja. Se poate face aceasta...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu spanac

Postat de Constelatialeu

Rulada aperitiv cu spanac

Lasam sa se dezghete spanacul, apoi il punem in blender impreuna cu galbenusurile, smantana, un pic de sare si blendam, nu foarte mult, cat s a se omogenizeze ingredientele. Transferam totul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2024, 17:11
la 29.05.2024, 10:44
Delicioase!
la 29.05.2024, 20:37
Faine briose sarate!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking