Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!

Postat de Elena_Daria in Dulciuri
4 Iun 2013 | 4898 vizualizari
Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!

Reteta de briose am vazut-o la Edith Frincu, am incercat-o si mi-a placut! Multumesc Edith!:*

Ingrediente

Briose:

  • 2 oua
  • 140 g faina
  • 110 g unt
  • 100 g zahar
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 praf de sare

Spuma de piersici:

  • 500 ml frisca lichida Creme Patisserie
  • 1 compot mare de piersici

Mod de preparare

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.  

Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure.

Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.  

Dam crema la frigider cat timp pregatim briosele.  

Briosele: Intr-un bol punem ouale, zaharul, praful de sare si mixam bine.

Apoi adaugam untul moale si continuam sa mixam pana se incorporeaza complet.  

Adaugam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaoa.

Ungem formele  pentru briose cu putin unt.

Punem cate 1-1,5 linguri de compozitia in fiecare forma (depinde cat de mari sunt).  

Asezam formele de silicon intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pana trec testul scobotorii (15-20 de minute).

Dupa ce s-au racit, ornam briosele cu ajutorul unui posh in care am pus spuma de piersici.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spuma de piersici - Reteta nr. 250!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (59)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Minitarte cu fructe

Postat de diaconta

Minitarte cu fructe

Pentru compozitia de tarte am amestecat toate ingredientele si am pus compozitia la frigider,pentru o ora. Intre timp am pregatit umplutura . Dupa ce am scos sâmburii vişinelor si...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi si gem de prune

Postat de sufletista

Prajitura cu foi si gem de prune

Prunele le scoatem samburi,adaugam zaharul si batonul de scortisoara,punem la fiert pana ce se ingroasa(cca 1 ora la foc mic spre mediu)lasam sa se raceasca foarte bine,scoatem batonul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2013, 21:45
felicitari
la 04.06.2013, 21:46
Frumusele!
la 04.06.2013, 21:47
ce frumoase sunt
la 04.06.2013, 21:47

La cat mai multe retete!
la 04.06.2013, 21:47

Vezi toate comentariile (59)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking