Ingrediente
- - 300 g legume mexicane congelate
- - 500 ml apa
- - 2 lg baza pentru mancaruri
- - 100 g cascaval
- - 2 plicuri de gelatina alimentara (20 g)
Mod de preparare
- Legumele congelate le pui la fiert in apa si adaugi 2 linguri de baza pentru mancaruri. Lasi cat sa dea un clocot, apoi le strecori.
- Tai cascavalul cubulete.
- Pui gelatina la umflat in 200 ml de apa rece.
- Asezi cascavalul si cateva legume in formele pentru briose.
- Cand gelatina este umflata o pui la foc mic pana cand se lichefiaza, dar ai grija sa nu fiarba! Adaugi gelatina in supa si pui cate 2 linguri in fiecare forma.
- Mai adaugi legume si completezi cu supa.
-Dai la rece pentru cca 2 ore.
Cand le servesti, le scoti din forma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|