Briose din albusuri cu nuca de cocos

Postat de Geanina87 in Prajituri
20 Sep 2013 | 7014 vizualizari
Briose din albusuri cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 9 albusuri
  • 9 linguri de zahar
  • 7 linguri faina
  • 4 linguri de ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • Umplutura:
  • 1 albus de ou
  • 50 g nuca de cocos
  • 3-4 linguri de zahar
  • 2 linguri de lapte

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul pana devine o spuma lucioasa. Mixam in continuare adaugand pe rand uleiul,zaharul vanilat si esenta de vanilie. Faina o amestecam cu cacaoa si praful de copt si, putin cate putin, o incorporam in compozitia de albusuri amestecand cu o lingura de jos in sus.

Separat amestecam intr-un bol ingredientele pentru umplutura.

Pregatim(ungem cu putin ulei) formele pentru briose, adaugam cate o lingura din compozitie si cate o lingurita de umplutura, apoi punem din nou compozitie cat sa acoperim umplutura. Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose cu crema din nuca de cocos

Postat de Julie

Briose cu crema din nuca de cocos

Aluatul de briose: Se separa ouale. Se mixeaza albusurile cu zaharul. Se adauga  galbenusurile, smantana,untul topit, esenta si faina amestecata cu praful de copt...

Citeste continuarea

Briose cu umplutura din nuca de cocos si mac

Postat de Valclaudia

Briose cu umplutura din nuca de cocos si mac

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Preparam intai glazura alba si umplutura pentru a putea folosi si galbenusurile ramase la compozitia de blat. Asadar: Batem spuma albusul cu praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2013, 22:39
Sigur mi-ar placea
la 20.09.2013, 22:41
Faine!
la 20.09.2013, 22:42
arata beton!merita facute
la 20.09.2013, 22:43
Cat de frumoase sunt!
la 20.09.2013, 22:51
bune bune

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking