Briose pufoase

Postat de karla in Prajituri
2 Apr 2013 | 5512 vizualizari
Briose pufoase

Trebuiau sa fie RED VELVET dar din pacate nu a fost bun colorantul ,dar au iesit super pufoase si gustoase sper sa va placa. Aceasta reteta am luat-o de la http://magieinbucatarie.blogspot.ro/2012/06/briose-red-velvet.html ,dar am adaptat-o eu.

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr de unt
  • 350 gr de zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • esenta de vanilie/rom
  • 1 lingurita otet
  • colorant
  • ciocolata
  • un plic de clazura

Mod de preparare

Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat

Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul .

In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu hartiute la 180 grade timp de 25 minute. 

Se decoreaza cu ciocolata si glazura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert briose din albusuri cu mac

Postat de eumimi

Desert briose din albusuri cu mac

Punem albusurile in bolul mixerului si incepem sa le mixam 2-3 minute. Adaugam zaharul treptat si mixam pana cand devin o bezea ferma. Adaugam faina, praful de copt si esenta si...

Citeste continuarea

Desert briose pufoase cu visine si ciocolata

Postat de mirela0911

Desert briose pufoase cu visine si ciocolata

Se pregateste tava pentru briose cu formele de hartie specifice acestora. Se lasa deoparte. Oul, zaharul, zaharul vanilat si praful desare se mixeaza bine pana ce se topeste tot zaharul. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2013, 19:34
bune
la 02.04.2013, 21:17
Iau si eu una!
la 03.04.2013, 08:57
la 05.04.2013, 12:40
multumesc mult pentru sustinere
la 07.04.2013, 18:54
place

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking