Briose pufoase

Postat de ianculubita in Prajituri
29 Ian 2014 | 5170 vizualizari
Briose pufoase

Va recomand aceste briose super bune si pufoase; le-am vazut intr-o zi pe FB si mi-am amintit ca si eu le-am facut cu mult timp in urma dar ale mele erau cu cacao; acum am eliminat cacao si sunt la fel de bune.

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 70 g unt topit
  • 80 ml lapte batut
  • 2 oua
  • 120 g branza proaspata
  • coaja de lamaie
  • fructe de padure

Mod de preparare

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam coaja de lamaie, untul cald adaugat cate putin, laptele batut, apoi amestecam bine cu o lingura sa nu ramana cocoloase, branza proaspata iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Punem in forme o lingurita de aluat, apoi fructe de padure si acoperim cu alta lingurita de aluat. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit le pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert briose din albusuri cu mac

Postat de eumimi

Desert briose din albusuri cu mac

Punem albusurile in bolul mixerului si incepem sa le mixam 2-3 minute. Adaugam zaharul treptat si mixam pana cand devin o bezea ferma. Adaugam faina, praful de copt si esenta si...

Citeste continuarea

Desert briose pufoase cu visine si ciocolata

Postat de mirela0911

Desert briose pufoase cu visine si ciocolata

Se pregateste tava pentru briose cu formele de hartie specifice acestora. Se lasa deoparte. Oul, zaharul, zaharul vanilat si praful desare se mixeaza bine pana ce se topeste tot zaharul. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2014, 16:18
Ce prezentare frumoasa
la 29.01.2014, 16:19
he he, mi-am luat si eu revista asta
la 29.01.2014, 16:24
Ce frumoase!!!
la 29.01.2014, 16:38
la 29.01.2014, 16:48
foarte bune si frumoase

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking