briose si chec aperitiv

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2013 | 12634 vizualizari
briose si chec aperitiv

Ingrediente

  • 5 oua
  • 180 ml smantana
  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr salam sasesc
  • 1 ardei gras
  • 6 masline verzi fara simburi
  • 60 ml lapte
  • 2 castraveti murati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Batem ouale impreuna cu sarea, adaugam apoi smantana, salamul taiat fasii, ardeiul tocat marunt, maslinele si ele tocate marunt, faina amestecata cu praful de copt si castravetii taiati cuburi mici, piper. Amestecam bine.

Turnam apoi laptele si amestecam totul.

Intr-o tava de chec, respectiv forme de briose turnam compozitia si o dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "briose si chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Briose cu blue cheese si masline

Postat de madab

Briose cu blue cheese si masline

Se separa albusurile de galbenusuri.  Albusurile se bat spuma cu sare. Se adauga galbenusurile,sarea, piperul si untul moale. Se amesteca bine cu mixerul si se adauga faina impreuna...

Citeste continuarea

Briose cu ton si varza de bruxelles

Postat de medioto59

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles. Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem ouale intr-un vas, le amestecam cu un praf de sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.01.2013, 21:00
la 04.01.2013, 21:02
la 04.01.2013, 21:19
uitasem de minunatia asta de reteta...n-am mai preparat-o din adolescenta. multumesc de idee!
la 04.01.2013, 21:28
si eu am preluat-o .e prima oara cind fac si am foast foarte multumita de rezultat.
la 04.01.2013, 21:28
*fost

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking