Briose cu cascaval Delaco

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
10 Dec 2012 | 5538 vizualizari
Briose cu cascaval Delaco

Am incercat reteta de la delaco,sunt super briosele!sa le incercati

Ingrediente

  • 200g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 200 g lapte
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 100 g ciuperci conserva
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg marar

Mod de preparare

Se bat ouale cu praful de sare, uleiul, laptele, ceapa bucatele, cascavalul cubulete, ciuperciile taiate bucatele mai mici, iar ceapa taiata marunt. Faina se amesteca cu praful de copt, se amesteca toata compozitia si adaugam si mararul tocat marunt. Formele se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare forma aproape plina(se lasa 1 deget). Se baga la cuptorul incalzit cca 40 minute. Se lasa putin la racit dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci

Postat de Oana

Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci

Trece cu sucitorul peste feliile de paine toast pana devin subtiri si flexibile. Unge cu ulei o forma de briose si asaza in fiecare cate o felie de paine. Bate bine ouale si amesteca-le apoi cu...

Citeste continuarea

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Postat de panacris

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Pentru cuș-cuș: Se pune apa la fiert, după ce a început să bolborosească, se adaugă sarea și uleiul de măsline, apoi se adaugă cușcușul și se oprește focul. Se acoperă și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2012, 20:43
Daca spui tu
Am sa o incerc si eu, dar mai intai imi trebuie cascavalul
la 10.12.2012, 20:45
iti dau eu???
la 10.12.2012, 20:47
la 10.12.2012, 20:49
daaaa
la 10.12.2012, 20:49
bune!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking