Briose si chec din albusuri cu capsuni

Postat de angyb in Prajituri
23 Iul 2013 | 3363 vizualizari
Briose si chec din albusuri cu capsuni

Ingrediente

  • 1 cana de albusuri
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 2 linguri de ulei
  • 300 g capsuni
  • ulei si faina alba pt.uns formele

Mod de preparare

Batem spuma albusuri dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare. Adaugam uleiul ,faina alba si praful de copt si amestecam de sus in jos . 

Impartim in 2 compozitia obtinuta .In jumatate din compozitie adaugam cacao si amestecam bine.Ungem formele pt.briose si forma de chec cu ulei si tapetam cu faina alba. Luam o lingura din compozitia alba si o punem in mijlocul formei desupra ei adaugam o lingura din compozitia cu cacao si continuam sa alternam pana cand umplem 2/3 din forme.

Taiem capsunile felii si le adaugam deasupra si dam la cuptor la 180 de grade aproximativ 30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose si chec din albusuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec cu piure de castane, scortisoara si nuca

Postat de privatelaura

Chec cu piure de castane, scortisoara si nuca

Intr-un vas, punem untul (moale), zaharul si mixam bine. Adaugam cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi adaugam faina cu praful de copt. Amestecam in continuare si adaugam piureul...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Postat de Valclaudia

Desert prajitura cu frisca, zmeura si ciocolata

Preincalzim cuptorul la 180 grade Celsius. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza la viteza mare cu zaharul, pudra de cacao si praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2013, 13:40
immm bune
la 23.07.2013, 13:43
delicios
la 23.07.2013, 13:45
la 23.07.2013, 13:45
Ligia
Crina
la 23.07.2013, 13:48
Ce frumoase sunt!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking