Ingrediente
- 400g cartofi noi
- 1 broccoli mic
- 100 g brânză goudda
- 3 ouă
- 100 ml smântână pentru gătit
- Sare
- piper
- 1 lingură de ulei + 2 linguri pesmet (pentru tapetat vasul)
Mod de preparare
Se desface broccoli in buchețele și se fierb în apă cu sare, timp de 5 minute. Se curăță, se spală cartofii și se taie în cubulețe apoi se fierb pe jumătate.
Se unge cu ulei un vas yena și se tapetează cu pesmet. Se bat ouăle cu smântâna pentru gătit și se condimentează după gust, cu sare și piper.
Se pun cartofii și broccoli în vasul yena, apoi se adaugă ouăle bătute cu smântâna. Se introduce vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și se lasă timp de 20-25 de minute. Se scoate vasul și se presară brânza Goudda dată pe razatoare și se introduce vasul pentru încă 5 minute în cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|