Ingrediente
- 1 conopida mica
- 1 brocoli
- 300 gr morcov tanar
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- 400 gr sunca pui [ sau alt sortiment de sunca , Kaizer , muschiulet afumat ]
- 3 fire usturoi verde
- 4 oua
- 4 linguri smantana
- 4 linguri faina alba
- 2 linguri pesmet
- unt pentru uns tava
- 200 gr cas mozzarella
- sare
- piper[ optional ]
Mod de preparare
-Conopida si brocoli se desfac in buchete si impreuna cu morcovii curatati se oparesc 5 min in apa clocotita cu sare si putin zahar . Se scurg de apa fierbinte si se lasa apa rece peste pentru a-si mentine culoarea placuta .
-Taiati morcovi rondele , ardeii , sunca si usturoiul marunt.
-Bateti spuma ouale si incorporati faina, sarea si smantana in compozitie .
- Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet puneti brocoli ,conopida si morcovii , turnati jumatate din compozitia cu ou . Presarati ardeii, usturoiul si sunca si puneti deasupra restul de compozitie cu ou .
-Razuiti in final mozzarella si dati la cuptor aproximativ 20 minute foc mediu pana se rumeneste .
Daca ti-a placut reteta noastra "Brocoli si conopida cu sunca la tava" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|