Brotacei veseli pe lac

Postat de LALY in Aperitive / Garnituri
18 Iul 2010 | 5335 vizualizari
Brotacei veseli pe lac

Ceva bun si haios.

Ingrediente

  • 5 vinete
  • 2 cepe mijlocii
  • ulei,sare
  • 1 galbenus de ou
  • 1 pahar ulei (100 ml)

Pentru decor:

  • 4 rosii
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 salata creata
  • boabe de mustar
  • maioneza

Mod de preparare

Se coc vinetele.Se curata si se scoate miezul.Se pune la scurs intr-o strecuratoare (de plastic nu de metal).Dupa ce s-au scurs bine,se toaca cu un tocator de lemn,sau se pot mixa la robot.

In acest caz adaugam galbenusul in timpul mixarii.

Se pun vinetele intr-un castron unde se adauga uleiul si sare dupa gust.Pentru cine doreste mai dietetic poate fierbe un dovlecel,care se adauga in vinete in timpul mixarii.

Se spala rosiile si se sterg cu hartie absorbanta.Se taie cate un capacel la fiecare.Se scoate miezul cu o lingurita.Se umplu rosiile cu vinete,se adauga capacelul.Se fac cate doi ochisori din maioneza,si se pun boabe de piper.

Pe un platou se pune salata spalata si scursa bine,rosiile si in mijoc ceapa verde.

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brotacei veseli pe lac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive fursecuri cu cartofi si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitive fursecuri cu cartofi si cascaval

Cartofii se spala si se fierb in coaja, dupa care se scot din apa si se lasa sa se racoreasca. Untul se topeste intr-o cratita pusa la foc cu 200 ml apa in ea.  Fulgii de porumb se...

Citeste continuarea

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Postat de simona72

Tortulet aperitiv cu morcovi si branza

Pt blat: separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma si se tin bine pe paletele mixerului, adaugam galbenusurile si uleiul in fir subtire in timp ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2010, 23:30
ce mumosi
la 18.07.2010, 23:40
Rocsi te poftesc la masa
la 19.07.2010, 00:12
Ce broaste frumoase!! Super arata
la 19.07.2010, 02:49
era sa sar peste brotocei tai lalysuper bine arata 5o de furcu de la mine
la 19.07.2010, 07:56
ce dragalasi sunt brotaceii tai

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking