Bruschete cu Branza pufoasa Delaco

Postat de Valclaudia in Sandvisuri
11 Dec 2014 | 3801 vizualizari
Bruschete cu Branza pufoasa Delaco

deseori imi raman chifle de pe o zi pe alta si atunci prepar rapid din ele niste bruschete care sunt pe gustul intregii familii...

Ingrediente

  • chifle lunguiete
  • branza pufoasa de la Delaco cu verdeata
  • cacaval ras
  • branza uscata (pentru paste)
  • rosii
  • ardei bulgaresc
  • ceapa rosie
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 160 grade.

Taiem chiflele in doua pe orizontala, le ungem cu crema de branza.

Spalam si curatam legumele.

Le taiem apoi rondele, asezam peste feliile unse rondele de legume,presaram sare, piper si branza uscata, apoi dam tava la cuptor pentre 10 minute.

Dupa acest timp scoatem bruscheyeledin cuptor, presaram cascaval ras, aoi oprim cuptorul si mai lasam cateva minute tava in cuptor pana se tipeste cascavalul.

Sunt grozave...

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand  o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se...

Citeste continuarea

Sandwich-uri coapte, din aluat de paine si omleta cu de toate

Postat de merisor67

Sandwich-uri coapte, din aluat de paine si omleta cu de toate

Pentru aluat, frecam drojdia cu zaharul, intr-un bol si le diluam cu lapte caldut, apoi adaugam o mana de faina si omogenizam. Acoperim bolul cu un stergar si il lasam la loc caldut pentru 10...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2014, 07:12
delicioase
la 11.12.2014, 08:01
la 11.12.2014, 08:30
la 11.12.2014, 08:36
Bune!
la 11.12.2014, 08:54

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking