Bruschete cu branzeturi si seminte

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
6 Iun 2015 | 2456 vizualizari
Bruschete cu branzeturi si seminte

Ingrediente

  • 9 felii franzeluta neagra, semi sau graham
  • 1/2 cutie branzica tartinabila
  • 3 felii cascaval Hochland
  • sare si piper dupa gust
  • 4 rosii mici
  • seminte chia (1 lingura)
  • tarate psillium (1 lingura)
  • cacaval ras, cca 100 gr.
  • seminte de susan alb si negru (cate o lingurita)
  • marar verde proaspat tocat

Mod de preparare

Din feliile de paine am decupat cu forma pentru biscuiti, inimioare.

(Resturile de la feliile de paine nu le-am aruncat ci le-am asezat intr-o tava, le-am copt pana au devenit aurii, apoi le-am trecut prin robot, obtinand astfel pesmet.)

Am preincalzit cuptorul la 180 grade, am tapetat tava cu hartie de copt.

Fiecare inimioara din paine am uns-o cu branza tartinabila, apoi am impartit feliile de cascaval Hochland in sferturi.

Pe fiecare inimioara am asezat cate un sfert din felia de cascaval feliat.

Am presarat seminte de chia si tarate de psillium (le-am folosit datorita proprietatii lor de a absorbi lichidul) iar deasupra am asezat cate o felie de rosie (fiecare rosie impartind-o in prealabil in 3).

Am presarat cascaval ras peste inimioare, apoi seminte de susan alb si negru, sare si piper dupa gust iar la final putin marar verde proaspat tocat.

Am dat tava la cuptor pentru 20 minute (170 grade).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu branzeturi si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu leurda

Postat de MotanLaOale

Omleta cu leurda

Ouale se bat cu laptele, sare, piper si se amesteca cu cascavalul ras. Ceapa si leurda se curata, spala si se toaca. Baconul se taie felii subtiri si potrivite. Intr-o tigaie se pune...

Citeste continuarea

Placintele cu ficatei

Postat de gicuta69

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt  o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade lichidul lasat. Cand lichidul a scazut...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2015, 16:51
Wow ce bunatate!
la 06.06.2015, 16:51
la 06.06.2015, 16:54
asa nu am mancat dar este o idee super
la 06.06.2015, 17:14
la 06.06.2015, 18:08
bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking