Bruschete cu cascaval

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
2 Noi 2013 | 5663 vizualizari
Bruschete cu cascaval

rapide, crocante si foarte gustoase!

Ingrediente

  • 6 felii de paine alba
  • 30 ml ulei de porumb
  • 50 gr. cascaval ras
  • sare aromata cu ierburi de Provence
  • piper alb
  • marar verde tocat
  • rosii tocate din conserva
  • cateva masline

Mod de preparare

Decupam floricele din feliile de paine folosindu-ne de formele pentru biscuiti.

Le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ulei de porumb.

Presaram piper alb si sare aromata cu ierburi de Provence.

Dam tava pentru 5 minute la copt la temperatura moderata (170 grade).

Scoatem tava din cuptor, presaram cascaval ras si marar verde tocat si o dam din nou la copt pentru alte 5- 7 minute pana devin crocante si usor aurii.

La servire adaugam rosii tocate din conserva si masline.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Bruschete cu branza de burduf si porumb

Postat de Valclaudia

Bruschete cu branza de burduf si porumb

Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam tava cu hartie de copt, asezam feliile de paine toast. Peste paine asezam un strat de branza de burduf. Apoi punem pe fiecare felie cate o felie...

Citeste continuarea

Aperitiv bruschete cu zacusca

Postat de GeorgianaGrigorescu

Aperitiv bruschete cu zacusca

Ungem fiecare felie de paine cu unt moale. Peste unt intindem un strat subtire de zacusca de vinete. Peste zacusca presaram din belsug cascaval ras. Asezam feliile intr-o tava in care am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2013, 21:58
la 02.11.2013, 21:59
la 02.11.2013, 22:02
Tare bune!
la 02.11.2013, 22:08
la 02.11.2013, 22:09

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking