Bruschete cu vinete a la Bucătăraș

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
23 Aug 2014 | 4475 vizualizari
Bruschete cu vinete a la Bucătăraș

După un somn dulce de sâmbătă după-amiază m-am trezit cu gândul la vinetele a la Bucătăraș;) După ce m-am apucat de treabă, parcă erau prea vegetariene, așa că am pus amprenta Zmeilor ;)

Ingrediente

  • vinete 1 bucată,
  • bucățele de bacon 125 g,
  • pâine două felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • ulei de măsline,
  • iaurt grecesc,
  • parmesan,
  • boia dulce de ardei

Mod de preparare

Vânăta spălată și tăiată cubulețe se pune la prăjit, împreună cu baconul, în vasul aparatului Multicooker, setat pe programul FRY, la 15 minute. Între timp se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu usturoi și se ung cu ulei de măsline. După ce a expirat timpul de gătire, amestecul de vinete și bacon, se așează artistic pe feliile de pâine, se presară parmeasn, apoi se ornează cu iaurt grecesc, la final se presară boia de ardei dulce .

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete a la Bucătăraș" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos

Postat de Bucataras

Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos

Cum se prepara Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos: Rade mozzarella și taie fâșii feliile de prosciutto.  Așază cele două felii...

Citeste continuarea

Langosi cu branza de burduf si marar

Postat de RODIMUR

Langosi cu branza de burduf si marar

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea, în vasul pentru frământat, se face o adâncitură în mijlocul ei și acolo se pune drojdia mărunțită, cu zahărul. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.08.2014, 21:46
arata grozav!
la 23.08.2014, 21:46
numai cuci vad peste tot ))
la 23.08.2014, 21:46
Tare bine arata, mie mi s-a facut pofta de ceva indian cu vinete
la 23.08.2014, 21:47
la 23.08.2014, 21:49
Miti, merge să faci rețeta asta fără cuc

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking