Bruschete de toamna

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
26 Sep 2016 | 3612 vizualizari
Bruschete de toamna

Am pregatit aceste bruschete saptamana trecuta, intr-o dupa amiaza cand as fi rontait ceva mai satios :) Ingredientele sunt pentru 4 persoane (am considerat cate 2 bruschete de persoana).

Ingrediente

  • O bagheta;
  • Cascaval;
  • O rosie;
  • Un ardei gras;
  • Masline negre;
  • 2 oua;
  • 2 linguri smantana;
  • Un varf lingurita sare;
  • Branza rasa.

Mod de preparare

Intr-un castronel se bat 2 oua, se rade putina branza, se adauga smantana si putina sare si se amesteca.

Se taie o bagheta in 4, apoi fiecare parte se taie pe jumatate. Am pregatit 8 bruschete. Pe fiecare se pune din amestecul de branza, se orneaza cu masline, cate o felie de rosie si una de cascaval, fasii de ardei gras si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam 20 de minute sau pana se rumenesc. Ies destul de crocante, dar sunt delicioase.

 

Timp: 20min;

Portii: 4

Pofta Buna!

 

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/09/bruschete-de-toamna.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv drob de pui in aluat de foietaj

Postat de gicuta69

Aperitiv drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba. Ii lasam la fiert circa 10-15 minute. Indepartam spuma care se formeaza. Spalam pieptul de pui si il   punem la fiert in apa cu putina...

Citeste continuarea

Placinta aperitiv

Postat de Dya

Placinta aperitiv

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Separat, calim usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2016, 16:04
la 26.09.2016, 16:12
Andrutza
la 26.09.2016, 16:23
la 26.09.2016, 17:00
Adauga comentariu...
la 26.09.2016, 17:13
Bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking