Ingrediente
- 6 felii pane toast de secara
- 1 ardei kapia
- crema de unt
- felii de cascaval Hochland
- masline feliate
- cascaval ras
- parmezan ras
- sare si piper dupa gust
- rucola (optional) pentru servire
Mod de preparare
Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 grade C.
Ungem fiecare felie de paine cu crema de unt. Asezam apoi cate o felie de cascaval feliat peste fiecare felie. Deasupra, punem rondele de masline si de ardei kapia.
Presaram parmezan ras si dam la cuptor 5-10 minute.
Scoatem tava din cuptor, presaram sare si piper dupa gust, apoi cascavalul ras si mai dam la cuptor, alte 5 minute.
Scoatem bruschetele din cuptor si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete rapide din paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|