Bruschete rapide din paine toast

Postat de Valclaudia in Sandvisuri
6 Apr 2017 | 5065 vizualizari
Bruschete rapide din paine toast

merg de minune la micul dejun ;)

Ingrediente

  • 6 felii pane toast de secara
  • 1 ardei kapia
  • crema de unt
  • felii de cascaval Hochland
  • masline feliate
  • cascaval ras
  • parmezan ras
  • sare si piper dupa gust
  • rucola (optional) pentru servire

Mod de preparare

Pentru inceput, incingem cuptorul la 180 grade C.

Ungem fiecare felie de paine cu crema de unt. Asezam apoi cate o felie de cascaval feliat peste fiecare felie. Deasupra, punem rondele de masline si de ardei kapia.

Presaram parmezan ras si dam la cuptor 5-10 minute.

Scoatem tava din cuptor, presaram sare si piper dupa gust, apoi cascavalul ras si mai dam la cuptor, alte 5 minute.

Scoatem bruschetele din cuptor si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete rapide din paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sandvis "vesel" pentru copii

Postat de simona72

Sandvis "vesel" pentru copii

Chifla se taie in doua pe lungime. O felie se unge cu putin unt, iar cealalta cu crema de branza natur de la Delaco. Felia de cascaval se taie pe margini in forma de zimti, se unge cu putina crema...

Citeste continuarea

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand  o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2017, 07:52
Bune
la 06.04.2017, 07:57
la 06.04.2017, 08:01
la 06.04.2017, 08:06
Rapide si gustoase
la 06.04.2017, 09:05
Ce bune !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking