Ingrediente
- 3-4 felii de paine.
- 1 dovlecel potrivit.
- 1 catel de usturoi.
- ulei de masline.
- sare.
- piper.
- otet(optional)
- rozmarin.
Mod de preparare
Se spala bine dovlecelul si se felieaza, cam de 1 cm fiecare felie, dupa care se pune o tigaie antiaderenta (gratar) pe aragaz si se unge cu putin ulei se pun bucati de usturoi si feliile de dovlecel se lasa la rumenit la foc potrivit,se intorc pe o parte si alta, cand sunt gata se da la o parte usturoiul si se pun intr-un vas, se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si ulei de masline se amesteca bine. Intr-o alta tigaie (de aluminiu) se pregateste painea, pe o parte si pe alta pana se rumeneste foarte bine. Se iau feliile de paine se aseaza pe farfurie deasupra se pune dovlecelul. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|