Bruschette cu sos picant

Postat de RoXx in Aperitive / Garnituri
16 Mar 2013 | 2847 vizualizari
Bruschette cu sos picant

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 500 gr. rosii cubulete
  • 1 ardei iute
  • 3-4 catei de usturoi
  • o lingura ulei de masline
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bagheta se taie felii de 1 cm pe diagoala. Se pun feliile intr'o tava pe hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.Intr'o tigaie/cratita se pune uleiul de masline, ardeiul taiat rondele subtiri si usturoiul tocat marunt . Se lasa la foc mic cca. 1 minut dupa care se adauga rosiile cubulete si se asezoneaza cu sare si piper. Dupa cateva minute se adauga si restul de condimente si se mai lasa 2-3 minute dupa care se ia de pe foc. Sosul astfel obtinut se intinde pe feliile de bagheta coapte. Se serveste imediat .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu ceapa verde

Postat de Dya

Placinta cu ceapa verde

Intr-un bol micut adaugam zaharul si drojdia; le pasam cu ajutorul unei lingurite pana ce compozitia devine lichida; pastram bolul intr-un loc caldut, pentru 10-15 minute, timp in care drojdia va...

Citeste continuarea

Omleta de sambata dimineata

Postat de panacris

Omleta de sambata dimineata

Intr-o tigaie, eu folosesc Doubleta, se pun cca, 2 linguri de ulei la încins. Se adaugă cartofii  ”resturile” de cartofi prăjiți, de vineri :d, noi, vinerea avem  zi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.03.2013, 13:41
la 16.03.2013, 13:41
Hmm, pentru gusturi puternice. Îmi place picant, e sănătos, dacă se păstrează o bună măsură.
la 16.03.2013, 13:44
motan
la 16.03.2013, 13:45
Da asa e parinte , multumesc
la 16.03.2013, 14:46
Ce apetisant arata!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking