Bruschette cu rosie si cascaval

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
26 Iul 2014 | 7611 vizualizari
Bruschette cu rosie si cascaval

rapide si foarte potrivite pentru micul dejun de sambata...

Ingrediente

  • 1 bagheta neagra
  • 4 rosii
  • cca 50 ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. cascaval
  • marar uscat
  • frunze de telina proaspat tocate

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 165 grade.

Bagheta se taie felii de grosimea unui deget.

Asezam feliile obtinute pe hartie de copt in tava.

Ungem toate feliutele de bagheta cu ulei de masline.

Presaram apoi sare si piper dupa gust.

Rosiile se spala si se taie rondele subtiri, se aseaza apoi peste bucatile de bagheta unse cu ulei.

150 gr. de cascaval se taie felii, se aseaza peste rondelele de rosie, presaram marar uscat, dam tava la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 175 grade.

Dupa ce scoatem tava din cuptor, presaram cascavalul ramas (50 gr.) dat pe razatoare.

La final presaram frunza de telina proaspat culeasa si tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de ton cu paine de porumb

Postat de MyFancyCake

Salata de ton cu paine de porumb

In primul rand incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecam faina cu malaiul, zaharul, praful de copt, sarea.si uleiul. Adaugam oul si laptele si amestecam pana obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Bruschette "La Minuto"

Postat de nico15

Bruschette "La Minuto"

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde gust de usturoi, se pune o felie de branza(cascaval) daca nu aveti probleme cu colesterolul puteti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2014, 07:36
Perfecte si pentru mic dejunul meu
la 26.07.2014, 08:19
la 26.07.2014, 08:21
la 26.07.2014, 08:38
Bune tare in Italia se consuma mult
la 26.07.2014, 09:07
Numai bune la micul dejun!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking