Bruschette cu oua de prepelita

Postat de stefania in Mancare copii
12 Sep 2010 | 17462 vizualizari
Bruschette cu oua de prepelita

Am 'furat' aceasta simpla si delicioasa reteta de la "verde cafe". Eram curioasa sa vad cum reusesc sa-mi comande ei zilnic 300 de oua si in ce mod le prepara (eu fiind furnizorul lor pt oua si carne de prepelita). Simplu de tot ! Clientii cafenelei ecologice din mijlocul Bucurestiului se rasfatau intinsi pe sezlonguri sau hamace cu aceste delicioase si super naturale bruschette alaturi de renumitele lor limonade facute pe loc doar din lamaie,lime si miere de albine ! Chiar se respecta clientul la "verde cafe' ! Si atunci de ce nu m-as rasfata si respecta si eu singura la mine acasa ?! Este asa de usor ! Micul dejun a devenit acum mai apetisant pentru toti din casa !

Ingrediente

  • 2 felii paine
  • 6 oua prepelita
  • 50 gr cascaval
  • 1 rosie

Mod de preparare

Se pun feliile de paine gaurite cu un pahar mic intr-o tava unsa cu ulei masline.  In fiecare orificiu se sparg 2-3 oua de prepelita, se rade cascaval pe deasupra si se mai stropesc cu putin ulei de masline. Se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar piper) . Se baga in cuptorul preincalzit pt cca 5 minute. Se servesc cu felii de rosii pe deasupra. Practic aceasta nu este o reteta, este un mod simplu de a ne hrani bine si foarte sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu mere

Postat de MotanLaOale

Rulada cu mere

Merele se rad pe razatoarea mare curatate de coaja sau cu coaja (eu le-am ras cu coaja ) si se pun la calit cu zaharul fara apa. Cand se evapora toata zeama lasata de mere, se pune scortisoara...

Citeste continuarea

Cornuri cu umplutura de pizza

Postat de Pungasa_Rogue

Cornuri cu umplutura de pizza

Intr-un castron drojdia se freaca cu zaharul pana cand devine lichida. Apa si sana se incalzesc putin (nu prea mult pentru ca sana se va branzi) si se pun peste drojdie. Se adauga o parte din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2010, 19:24
super uite sa fiu sincerca si aici sant oua de prepelita dar nu am luat de ce sa mint,in schimb imi place ideia ta superdeci las si
la 12.09.2010, 21:01
multumesc nadina pentru aprecieri si pentru maximum de furculite. intrucat nu sunt experta in bucatarie recurg intodeauna la cele mai simple,rapide si sper eu sanatoase metode de preparare a alimentelor.
la 12.09.2010, 21:17
Si noi suntem consumatori de oua de prepelita, dar nu m-am gandit niciodata la asa ceva Foarte interesante bruschetele !
la 12.09.2010, 21:19
Stefania, livrezi si in Bucuresti?
la 12.09.2010, 21:30
Da Bucataras,numai in Bucuresti (din pacate) !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking