Bruschette cu oua de prepelita

Postat de stefania in Mancare copii
12 Sep 2010 | 17469 vizualizari
Bruschette cu oua de prepelita

Am 'furat' aceasta simpla si delicioasa reteta de la "verde cafe". Eram curioasa sa vad cum reusesc sa-mi comande ei zilnic 300 de oua si in ce mod le prepara (eu fiind furnizorul lor pt oua si carne de prepelita). Simplu de tot ! Clientii cafenelei ecologice din mijlocul Bucurestiului se rasfatau intinsi pe sezlonguri sau hamace cu aceste delicioase si super naturale bruschette alaturi de renumitele lor limonade facute pe loc doar din lamaie,lime si miere de albine ! Chiar se respecta clientul la "verde cafe' ! Si atunci de ce nu m-as rasfata si respecta si eu singura la mine acasa ?! Este asa de usor ! Micul dejun a devenit acum mai apetisant pentru toti din casa !

Ingrediente

  • 2 felii paine
  • 6 oua prepelita
  • 50 gr cascaval
  • 1 rosie

Mod de preparare

Se pun feliile de paine gaurite cu un pahar mic intr-o tava unsa cu ulei masline.  In fiecare orificiu se sparg 2-3 oua de prepelita, se rade cascaval pe deasupra si se mai stropesc cu putin ulei de masline. Se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar piper) . Se baga in cuptorul preincalzit pt cca 5 minute. Se servesc cu felii de rosii pe deasupra. Practic aceasta nu este o reteta, este un mod simplu de a ne hrani bine si foarte sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare din carne de porc cu tortellini in sos de legume

Postat de Pungasa_Rogue

Perisoare din carne de porc cu tortellini in sos de legume

Carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), oul, putina sare, putin piper, boiaua de ardei dulce, orezul (spalat) si putin cimbru uscat. Se pun circa 1,5 l...

Citeste continuarea

Pizza cu salam uscat si porumb

Postat de Dya

Pizza cu salam uscat si porumb

Din ingredientele date, se frământă un aluat elastic ce se lasă la dospit, intr-un loc cald, până ce îşi dublează volumul. Se întind apoi două foi egale. Se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Comentarii

la 12.09.2010, 19:24
super uite sa fiu sincerca si aici sant oua de prepelita dar nu am luat de ce sa mint,in schimb imi place ideia ta superdeci las si
la 12.09.2010, 21:01
multumesc nadina pentru aprecieri si pentru maximum de furculite. intrucat nu sunt experta in bucatarie recurg intodeauna la cele mai simple,rapide si sper eu sanatoase metode de preparare a alimentelor.
la 12.09.2010, 21:17
Si noi suntem consumatori de oua de prepelita, dar nu m-am gandit niciodata la asa ceva Foarte interesante bruschetele !
la 12.09.2010, 21:19
Stefania, livrezi si in Bucuresti?
la 12.09.2010, 21:30
Da Bucataras,numai in Bucuresti (din pacate) !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking