Ingrediente
- 200 g paste
- un praf de sare
- 200 g branza crema cu smantana
- 200 g telemea rasa
- 2 oua
- zahar
- stafide
- esenta de rom
- unt cat o nuca
- Pentru sosul de capsuni:
- capsuni
- zahar
Mod de preparare
Intai am pus pastele la fiert cu un praf de sare si am pregatit compozitia pentru budinca: intr-un castron am amestecat branza cu zaharul, stafidele ouale si esenta de rom.
Am uns vasele pt cuptor cu unt (am folosit vase mici, dragute, pentru fiecare in parte).
Am scurs pastele fierte, le-am amestecat cu unt, pentru a nu se lipi intre ele.
Am asezat o parte din paste, am turnat o parte din crema de branza, am acoperit cu un alt strat de paste si deasupra crema de branza ramasa. Am lasat budinca la cuptor pana s-a rumenit usor de tot.
Capsunile le-am pus intr-o craticioara pe foc cu putin zahar si le-am lasat doar putin sa fiarba.
Am servit fiecare budinca cu sos de capsuni.
Simplu ca buna ziua!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|