Budinca cu ciuperci si vinete

Postat de oanapl in Mancaruri de legume
14 Sep 2017 | 3382 vizualizari
Budinca cu ciuperci si vinete

Această rețetă am pregătit-o cu ceva timp în urmă și m-am gândit să v-o împărtășesc deoarece a fost delicioasă.

Ingrediente

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 300 g telemea
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Speli vinetele, le tai rondele, le dai cu sare si cu piper si le lasi 10 minute la scurs. Cureti ciupercile, le speli si le tai fasii.

Pui 2 linguri de ulei intr-o tigaie si adaugi ceapa tocata marunt si lasi sa se inabuse. Adaugi ciupercile si le lasi sa fiarba pana cand zeama lasata de ciuperci scade.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi vinetele si peste ele ciupercile calite, alternand straturile pana epuizezi vinetele si ciupercile. Branza rasa o amesteci cu smantana si cu ouale batute si o torni peste ciuperci. Introduci vasul in cuptor pentru 30-40 de minute. Budinca se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de cartofi cu legume coapte

Postat de timea

Salata de cartofi cu legume coapte

Punem cartofii la fiert in coaja si adaugam putina sare in apa. Cand sunt fierti si raciti putin, ii curatam de coaja si ii feliem intr-un bol. Aduagam peste cartofi legumele feliate si...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi taranesti

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert in apa cu putina sare. Din momentul in care incep sa fiarba, ii lasati 20 de minute pe foc. Ceapa curatata, o tocati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2017, 14:50
Gustoasă budincă!
la 14.09.2017, 15:10
Mulțumesc!
la 14.09.2017, 16:32
la 14.09.2017, 16:58
Buna!
la 14.09.2017, 20:27

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking