Budinca cu ciuperci si vinete

Postat de oanapl in Mancaruri de legume
14 Sep 2017 | 3376 vizualizari
Budinca cu ciuperci si vinete

Această rețetă am pregătit-o cu ceva timp în urmă și m-am gândit să v-o împărtășesc deoarece a fost delicioasă.

Ingrediente

  • 4 vinete
  • 2 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 300 g telemea
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • 4 linguri ulei
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Speli vinetele, le tai rondele, le dai cu sare si cu piper si le lasi 10 minute la scurs. Cureti ciupercile, le speli si le tai fasii.

Pui 2 linguri de ulei intr-o tigaie si adaugi ceapa tocata marunt si lasi sa se inabuse. Adaugi ciupercile si le lasi sa fiarba pana cand zeama lasata de ciuperci scade.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi vinetele si peste ele ciupercile calite, alternand straturile pana epuizezi vinetele si ciupercile. Branza rasa o amesteci cu smantana si cu ouale batute si o torni peste ciuperci. Introduci vasul in cuptor pentru 30-40 de minute. Budinca se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancarica de mazare cu carne de pui

Postat de oanapl

Mancarica de mazare cu carne de pui

Se toacă ceapa, roșia și ardeiul cubulețe, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Pieptul se taie cubulețe și se sotează câteva minute, până când carnea...

Citeste continuarea

Chiftelute din dovlecei si telemea

Postat de lucy2002

Chiftelute din dovlecei si telemea

Dovleceii spalati se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, se sareaza si se lasa sa stea cat sa-si lase lichid. Dupa ce si-au lasat lichid, i-am stors cat de bine am putut in maini.( cu cat vor fi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2017, 14:50
Gustoasă budincă!
la 14.09.2017, 15:10
Mulțumesc!
la 14.09.2017, 16:32
la 14.09.2017, 16:58
Buna!
la 14.09.2017, 20:27

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking