Ingrediente
- 4 vinete
- 2 cepe
- 500 g ciuperci
- 300 g telemea
- 100 g smantana
- 3 oua
- 4 linguri ulei
- Sare
- piper
Mod de preparare
Speli vinetele, le tai rondele, le dai cu sare si cu piper si le lasi 10 minute la scurs. Cureti ciupercile, le speli si le tai fasii.
Pui 2 linguri de ulei intr-o tigaie si adaugi ceapa tocata marunt si lasi sa se inabuse. Adaugi ciupercile si le lasi sa fiarba pana cand zeama lasata de ciuperci scade.
Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi vinetele si peste ele ciupercile calite, alternand straturile pana epuizezi vinetele si ciupercile. Branza rasa o amesteci cu smantana si cu ouale batute si o torni peste ciuperci. Introduci vasul in cuptor pentru 30-40 de minute. Budinca se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|