Budinca cu conopida si broccoli

Postat de medioto59 in Mancaruri de legume
23 Feb 2011 | 15413 vizualizari
Budinca cu conopida si broccoli

Ingrediente

  • 1 buc conopida
  • 1 buc  broccoli
  • 100 g kaizer
  • 100 g parmezan
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare,piper

Mod de preparare

Desfacem in buchetele atat conopida cat si broccoli si spalam sub jet de apa rece.Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam atat conopida cat si broccoli si lasam la fiet la foc potrivit circa 10-15 min.Scoatem apoi buchetelele cu ajutorul unei palete si le punem intr-un vas uns cu unt.Taiem kaizerul si punem printre buchetelele de conopida si broccoli.Stropim totul cu putin ulei de masline.

Separat , intr-un castron pregatim urmatorul amestec:batem bine ouale, adaugam parmezanul dat prin razatoare, branza de vaci si smantana.Condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Rasturnam acest amestec peste buchetelele de conopida si broccoli.Dam la cuptor si tinem pana cand compozitia se leaga si este rumena.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tocana de ardei copti a la Durau

Postat de Ksenya

Tocana de ardei copti a la Durau

Ceapa o calim pana devine usor aramie, adaugam rosiile si lasam 5-6 minute. Adaugam ardeii rupti fasii (pe timp de iarna puteti folosi un borcan de ardei facuti de cu toamna la borcan reteta o...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de caroline

Cartofi taranesti

Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute. Cand au fiert, ii scurgem bine de apa.  Separat ceapa curatata o tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2011, 20:59
la 23.02.2011, 21:03
superrr
la 23.02.2011, 21:05
ce bn arata si e buuuna
la 23.02.2011, 21:07
Doamna Maria,azi am mancat pe la toate casele,inclusiv o portie generoasa de la Puide Om dar tot vreau si de la tine
la 23.02.2011, 21:07
Fara carnati? Te-ai stricat Medi, te-ai stricat!

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking