Budinca cu conopida si broccoli

Postat de medioto59 in Mancaruri de legume
23 Feb 2011 | 15342 vizualizari
Budinca cu conopida si broccoli

Ingrediente

  • 1 buc conopida
  • 1 buc  broccoli
  • 100 g kaizer
  • 100 g parmezan
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare,piper

Mod de preparare

Desfacem in buchetele atat conopida cat si broccoli si spalam sub jet de apa rece.Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam atat conopida cat si broccoli si lasam la fiet la foc potrivit circa 10-15 min.Scoatem apoi buchetelele cu ajutorul unei palete si le punem intr-un vas uns cu unt.Taiem kaizerul si punem printre buchetelele de conopida si broccoli.Stropim totul cu putin ulei de masline.

Separat , intr-un castron pregatim urmatorul amestec:batem bine ouale, adaugam parmezanul dat prin razatoare, branza de vaci si smantana.Condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Rasturnam acest amestec peste buchetelele de conopida si broccoli.Dam la cuptor si tinem pana cand compozitia se leaga si este rumena.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi

Postat de Dya

Iahnie de fasole cu carnati de casa si muraturi

Punem fasolea de cu seara intr-un vas cu apa si o lasam pana a doua zi. Astfel se hidrateaza si fierbe mult mai repede. Inlocuim apa si o punem la fiert pana ce da in clocot. Schimbam apa, avand...

Citeste continuarea

Chifteluţe din linte roşie

Postat de simonacallas

Chifteluţe din linte roşie

Am pus pe foc o oală cu 1 litru de apă şi, când a început să fiarbă, am vărsat lintea în oală, am mai ţinut pe foc 15 minute. Am răsturnat într-o strecurătoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2011, 20:59
la 23.02.2011, 21:03
superrr
la 23.02.2011, 21:05
ce bn arata si e buuuna
la 23.02.2011, 21:07
Doamna Maria,azi am mancat pe la toate casele,inclusiv o portie generoasa de la Puide Om dar tot vreau si de la tine
la 23.02.2011, 21:07
Fara carnati? Te-ai stricat Medi, te-ai stricat!

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking