Budinca cu paste si carne tocata

Postat de medioto59 in Fusilli
7 Oct 2015 | 4048 vizualizari
Budinca cu paste si carne tocata

Ingrediente

  • 500 g paste fusilli
  • 600 g carne porc
  • 4 ardei kapia
  • 4 rosii mici
  • 7 oua
  • 250 g iaurt gras
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • unt pentru uns tava
  • 3 oua
  • sare
  • ulei pentru sotat

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un jet de apa rece.
Le lasam sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.
Separate,tocam carnea.
Incingem ulei intr.o cratita mai inalta si sotam ardeiul kapia taiat cubulete.
Adaugam carnea tocata si tinem pe foc pana ce aceasta isi schimba culoarea avand grija sa amestecam din cand in cand.
Dam rosiile prin razatoare ,indepartand astfel cojile ,iar apoi dam prin sita .
Sucul rezultat il adaugam peste carne si lasam la foc mediu circa 10 min.,pana ce scade.Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.Adaugam pastele si amestecam.Adaugam iaurtul si amestecam.Batem bine ouale si le incorporam in amestecul de mai sus.Adaugam si laptele si amestecam.Potrivim dupa gust de sare si piper.Ungem o tava cu unt si punem amestecul.Nivelam cu ajutorul unei linguri.Batem cele 3 oua cu un praf de sare si le adaugam deasupra budincii.Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade si tinem pana cand budinca este bine facuta si frumos rumenita. Lasam sa se racoreasca si apoi feliem.Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Retete similare

Budinca cu paste si carne tocata de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Budinca cu paste si carne tocata de porc

Se pun 2 l apa si putina sare la foc intr-o oala si cand clocotesc, se adauga pastele, amestecand din cand in cand. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj (8-9 minute), apoi se iau de pe...

Citeste continuarea

Budinca cu paste si carne de vita

Postat de Cocktail_of_Senses

Budinca cu paste si carne de vita

  Pentru inceput caliti ceapa tocata marunt, apoi adaugati carnea si lasati pe foc 10 minute. Adugati sosul de rosii si lasati sa fiarba aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2015, 20:23
Bun
la 07.10.2015, 20:26
Wow! Arata minunat...si ce prezentare!
la 07.10.2015, 20:31
Yummy!
la 07.10.2015, 20:33
Multumesc,Camelya!
la 07.10.2015, 20:33
Ruuuuuuuuuuuux,pup!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking