Budinca cu perle de konjac

Postat de ianculubita in Dulciuri
28 Iul 2014 | 3382 vizualizari
Budinca cu perle de konjac

Am gasit in Franta aceste perle intr-un magazin cu produse bio,am luat,am facut si este minunata.Aceste perle sunt de origine japoneza,ca si tapioca,sunt facute din radacina arborelui cu acelas nume konjac si sunt speciale pentru persoanele care vor sa slabeasca,pentru persoanele cu diferite diete si regimuri alimentare;se pregateste fara foc iar ca budinca sa se intareasca,se adauga gelatina naturala(din alge) agar-agar,de asemenea se foloseste si in salate Eu nu am folosit aceste instructiuni pentru ca am terminat agar-agar-ul,asa ca am pus-o putin pe foc;de asemenea nu necesita zahar pentru ca aceste bobite au dulceata lor si nici nu se simte ca ar trebui indulcit preparatul. Este adevarat ca la noi nu se gasesc asemenea produse dar va spun in situatia in care aveti posibilitate si vedeti asa ceva sa nu le ocoliti

Ingrediente

  • 1plic perle de konjac
  • 150ml lapte
  • 2foi de gelatina

Mod de preparare

In plicul mare,se gaseste un alt plic mai mic in care sunt perlele;acesta se introduce(cu tot cu plic)intr-un vas cu apa clocotita(nu pe foc) pentru5min,tinandu-l cu o lingura in apa pentru ca are tendinta sa stea la suprafata iar perlele din plic trebuie sa se umfle,altfel raman tari la mijloc

Dupa acest timp,se desface plicul cu grija pentru ca frige si se rastoarna intr-un vas cu lapte cald,se adauga gelatina hidratata in apa rece,se amesteca pana se dizolva,se imparte compozitia in boluri individuale si se lasa la frigider

Se serveste rasturnata,alaturi de fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu perle de konjac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

Postat de comanligia

Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

Biscuitii: Se topeste untul,apoi se amesteca intr-un bol zaharul,untul,scortisoara,oul. Se incorporeaza faina si pudra de migdale. Se amesteca toate,se formeaza o bila si se lasa...

Citeste continuarea

Desert placinta simpla cu mere

Postat de panacris

Desert placinta simpla cu mere

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat, peste noapte în frigider. Merele se spală, se taie în două, se curăță de semințe și codițe, atenție nu se curăță de coajă,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2014, 07:32
interesant. Daca vreodata o sa gasesc,o sa cumpar si eu perle de konjak.
la 28.07.2014, 07:37
Daca mergi pina aci in....Franta, gasesti, draga Claudia !
la 28.07.2014, 08:50
interesant
la 28.07.2014, 08:52
la 28.07.2014, 09:22

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking