Budinca cu ravioli si verdeturi

Postat de rocsi_1612 in Paste
23 Ian 2013 | 5904 vizualizari
Budinca cu ravioli si verdeturi

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu branza
  • 650 gr branza de vaci cremoasa
  • 3 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura ierburi aromatice
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiert si cand clocoteste dam drumul la ravioli si le fierbem 10-12 minute.
Cand sunt fierte le punem intr-o sita si le lasam sa se scurga bine.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Branza o mixam cu untul, adaugam ouale batute si parmezanul ras.
Patrunjelul si mararul verde il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Cozile de ceapa le spalam si le taiem rondele.
Punem cozile de ceapa, verdeata si ierburile aromatice peste branza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si incorporam ravioli.
Amestecam usor cu o lingura ca sa nu sfaramam prea tare pastele..
Ungem o tava de tarta cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptorul incins.
O lasam acolo pana prinde o crusta aurie, apoi o scoatem si o lasam sa se racoreasca.
Simplu si bun nu-i asa??? Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ravioli si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (75)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu piept de pui,ciuperci şi sos de brânzeturi

Postat de diaconta

Paste cu piept de pui,ciuperci şi sos de brânzeturi

Pastele le-am pus sa fiarba în apa cu sare si puţin ulei.Pe pachet scrie ca ar trebui fierte 16 minute,dar eu le-am fiert doar 10 minute deoarece s-au rupt(presupun ca ele nu au fost destul...

Citeste continuarea

Fusilli cu sos Pesto si piept de pui

Postat de simona72

Fusilli cu sos Pesto si piept de pui

Se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1 litru apa. Cand apa clocoteste se adauga pastele si se fierb 11 minute. Dupa fierbere, se strecoara pastele si se amesteca fierbinti cu 1 lingura sos...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2013, 11:22
ce bine arata
la 23.01.2013, 11:26
la 23.01.2013, 11:26
Rocsi, acum sunt in pauza de masa, dai?
la 23.01.2013, 11:28
ce buna trebuie sa fie!
la 23.01.2013, 11:28
Place

Vezi toate comentariile (75)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking