Budinca de clatite cu branza

Postat de miha in Dulciuri
28 Apr 2009 | 9261 vizualizari
Budinca de clatite cu branza

Clatite...altfel :)

Ingrediente

  • Pentru foile de clatite:
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 500 ml lapte
  • 50 g unt
  • 250 g faina
  • Pentru umplutura de branza:
  • 250g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • esenta de rom

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru umplutura se mixeaza pana se obtine o crema fina.

Se amesteca faina cu laptele caldut,se adauga zaharul,galbenusurile,untul topit si putina sare.La sfarsit albusurile batute spuma.
Clatitele se coc numai pe o parte.Se unge cu unt o forma de tort,se presara cu pesmet si se aseaza prima foaie cu partea neprajita pe fund si se unge cu crema de branza,alternand pana se termina foile.

Ultima foaie se pune cu partea neprajita deasupra.Se unge cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste.

Am taiat felii,le-am facut niste moturi din crema ganache de ciocolata si le-am papat repede repejor. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu branza si vanilie la cuptor

Postat de petruta_ionela84

Clatite cu branza si vanilie  la cuptor

1. Preparam clatitele dupa reteta preferata 2. Pt crema de vanilie :punem 400 ml lapte la fiert impreuna ciu zaharul restul 200 ii amestecam cu ouale batute bine si amidonul .cand laptele...

Citeste continuarea

Budinca de clatite

Postat de AnyCostescu

Budinca de clatite

Clatitele se coc si se umplu cu crema facuta astfel: Intr-un vas se pune branza, ouale, zaharul si se amesteca bine cu un tel pana devinde cremoasa. Adaugam o lingura de amidon si incepem sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2009, 10:40
Miha,
la 28.04.2009, 10:51
la 28.04.2009, 12:02
Vaaaai, Mihaaa
Cata vad ca s-a pregatit, ma pregatesc si eu
la 28.04.2009, 17:28
ma alatur si eu
la 29.04.2009, 01:25
prezent

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking