Budinca de legume

Postat de dentistutza in Mancaruri de legume
28 Mar 2011 | 5396 vizualizari
Budinca de legume

....sau...ce fac eu cu zarzavatul din supa... Daca ar fi fost mai frig faceam o salata de boeuf. Asa, am facut o budinca satioasa.

Ingrediente

  • 3 morcovi
  •  1 telina maricica
  • albitura ( pastarnac)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva boabe naut
  • 1 conserva ciuperci champignon
  • 2 cottage cu marar Tnuva
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 3 oua batute
  • 3 linguri unt moale
  • 2 linguri seminte de susan-optional
  • sare, piper, busuioc sau patrunjel maruntit

Mod de preparare

Eu am avut toate produsele fierte in supa ( mai putin ciupercile) . Alternativ, se pot fierbe in apa cu un cub de concentrat si lasate sa se raceasca.

Se taie legumele cubulete mici si se amesteca cu branza, faina, pesmetul, ouale batute si untul, si cam 1/2 lingurita de sare si 1/3 lingurita piper. Busuioc- cat va place.  Intr-o forma pt. cuptor bine unsa se pun legumele, se presara cu un pic de unt si susan si se coace cam 35-40 minute. Se serveste cald, ca garnitura la carne sau simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Budinca cu dovlecei si cartofi dulci

Postat de momo121

Budinca cu dovlecei si cartofi dulci

Pentru inceput curatam legumele de coaja, apoi le taiem cubulete. Le punem intr-un vas cu aburi pana se inmoaie (15-20minute). Daca nu aveti un vas cu aburi, fierbeti legumele, apoi le...

Citeste continuarea

Budinca cu legume si parmezan

Postat de oanapl

Budinca cu legume si parmezan

Mixezi ouăle cu smântâna. Adaugi sare și piper după gust. Adaugi legumele decongelate si scurse bine de apă. Razi parmezanul pe răzătoarea cu ochiuri mici și amesteci. Adaugi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2011, 19:50
Chiar imi place mult fix pe placul meu
la 28.03.2011, 20:01
MINUNAT
la 28.03.2011, 20:45
minunat
la 29.03.2011, 00:16
la 29.03.2011, 07:40

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking